Kunst Gluren bij de Buren

In mei 2022 willen we een kunstroute organiseren in onze Zeeheldenbuurt. Al langer leefde deze gedachte maar nu staat het dan echt op de planning.

Het is de bedoeling om buurtgenoten laagdrempelig kennis te laten maken met kunstzinnige uitingen van andere buurtgenoten, meestal amateurs, in de Zeeheldenbuurt.

Schilders, beeldenmakers, keramisten, mozaïekers, borduurders, fotografen, h outdraaiers, breiers en andere kunstzinnigen, meld je aan.

Het is de bedoeling dat je op een zaterdag in mei volgend jaar, je woning (of tuin) voor buurtgenoten openstelt om je eigen werk te laten zien. Ook als je niet-zelfgemaakte kunstwerken wilt laten zien kun je meedoen. Als je een kunstzinnige buurtgenoot in je omgeving kent die beslist mee moet doen, maar misschien te bescheiden is, geef deze dan een zacht duwtje. En tot slot, heb je bezwaren om ‘vreemden’ in je woning toe te laten en wil je toch meedoen, dan is er een oplossing voorhanden.

Je kunt je aanmelden bij Hans van der Laan, Trompstraat 26, 0622833391 of bij Bert Alkemade 0646054516.

Ook kan je bij hen terecht voor vragen of opmerkingen.

 

P.S. Corona-maatregelen kunnen roet in het eten gooien, wat we natuurlijk niet hopen. Maar we houden natuurlijk rekening met de dan geldende maatregelen.